Terhad Pakej Qurban Kambing Makkah : 15 Ekor Sahaja Lagi
Jam
Minit
Saat

PAKEJ aQIQAH & QURBAN
MUDAH • MURAH

Kepakaran kami adalah menyediakan pakej Aqiqah dan Qurban untuk anda dan keluarga. Bermula dengan RM490 kami akan sempurnakan permintaan dan impian anda samada di Makkah atau Malaysia. 

KELEBIHAN PAKEJ AQIQAH IKHLAS

Murah & Jimat

Kami beri jaminan harga yang ditawarkan adalah sesuai dengan bajet anda. Kami faham musim virus yang melanda membuatkan anda perlu berjimat jadi ini adalah tawaran terbaik.

Amanah & Dipercayai

Kami beri jaminan amanah aqiqah dan qurban anda diurus dengan baik dengan pengalaman kami di tanah suci hampir 20 tahun. Bukti sijil disediakan untuk anda.

Kualiti 5 Bintang

Kami beri jaminan haiwan yang dipilih adalah bebas dari penyakit dan paling penting sempurna sifat untuk disembelih. Daging sembelihan akan diagihkan kepada golongan Asnaf.

QURBAN

Qurban merupakan ibadah menyembelih binatang ternakan tertentu pada 10 – 13 Zulhijjah dengan niat mendekatkan diri kepada Allah S.W.T. Ia suatu ibadah yang paling dicintai oleh Allah S.W.T pada Hari Raya Aidiladha dan juga sunnah Nabi Muhammad S.A.W yang sangat dituntut.

LADANG LEMBU DI BANGI

PILIHAN PAKEJ

Pakej Makkah

Qurban @ Aqiqah
RM 490
Sahaja
  • 1 Ekor Kambing
  • Sijil Elektronik
PROMOSI

Pakej Malaysia

Qurban
RM 670
Sahaja
  • 1 Bahagian Lembu
  • Sijil Elektronik
PENUH

CARA TEMPAHAN ONLINE

Langkah 1

Tekan butang “Tempah Sekarang” dan isi maklumat peserta dengan lengkap. Pilih pakej dan buat bayaran secara online.

Langkah 2

Anda akan terima resit pembelian selepas bayaran dibuat. Aqiqah dibuat seminggu sekali dan Qurban pada Hari Raya Haji. 

Langkah 3

Sijil elektronik dan video bukti akan diberikan dalam masa 3-7 hari selepas sembelihan disempurnakan.

GAJI
TAK MASUK LAGI??

DAFTAR DAHULU, BAYAR 26 JULAI 2020. Tawaran istimewa untuk anda sempena Hari Raya Aidiladha. 

GAJI
TAK MASUK LAGI??

DAFTAR DAHULU, BAYAR 26 JULAI 2020. Tawaran istimewa untuk anda sempena Hari Raya Aidiladha. 

Klik Sini

PROMOSI
ISTIMEWA JULAI 2020

Daftar sebelum 26 Julai 2020 untuk dapatkan AIR ZAM ZAM PERCUMA

SOALAN LAZIM

Masih ragu – ragu untuk buat tempahan? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Ya betul, musim haji untuk rakyat Malaysia tahun ini ditangguh tetapi di Saudi ibadah qurban dan aqiqah masih berjalan seperti biasa. Kami ada pejabat operasi di Makkah yang boleh berurusan bagi menyempurnakan amanah anda.

Aqiqah Ikhlas adalah jenama sepenuhnya dikendalikan oleh Felda Travel Sdn Bhd, dimana kami berpengalaman lebih 20 tahun mengendalikan urusan di Tanah Suci. Syarikat kami diaudit oleh firma audit antarabangsa, PwC setiap tahun. Jika anda memilih pakej di Malaysia, anda dialu-alukan untuk melihat haiwan qurban anda di Bangi.

Kami memberi peluang kepada individu yang tidak mempunyai bajet yang besar lebih lebih lagi pada musim pandemik ini. Ianya lebih jimat dan anda dapat mempunyai lebihan wang untuk berbelanja pada urusan yang lain.

Ya boleh jika anda memilih pakej Qurban di Malaysia. Kami menyediakan penghantaran ke sekitar Lembah Klang dengan cas yang berpatutan.

Boleh, bayaran boleh dibuat ke akaun Maybank – 5144 9540 1643 (FELDA TRAVEL SDN BHD) dan anda boleh hantarkan resit pembayaran melalui whatsapp ke +6019-201 0843 (Puan Shidah).

Kami beroperasi di Level 7E, Wisma FGV Jalan Raja Laut Kuala Lumpur. Jika berminat untuk bertemu Pegawai Jualan kami, anda boleh menghubungi kami ditalian 03 27891133 atau +6019-201 0843 (Puan Shidah) untuk menetapkan temu janji.

jOM SERTAI AQIQAH IKHLAS

“Aku diperintah untuk melakukan qurban dan qurban itu adalah sunnah bagi kamu”

(Hadis riwayat at-Tirmizi)

Scroll to Top