QURBAN DAN AQIQAH SERENDAH RM490.

Bukti video sembelihan untuk aqiqah. Sijil kayu premium. Solusi terbaik di musim PKP.

Apa Kata Mereka?

Aqiqah & Qurban anda,

Rezeki Untuk Mereka Yang Memerlukan

Kami di Aqiqah Ikhlas menyediakan khidmat Qurban dan Aqiqah di tanah suci Mekah dengan amanah, cepat dan mudah pada harga yang mampu milik.
Kami telah mengendalikan lebih dari 1000 ekor penyembelihan kambing dan lembu di Makkah dan Malaysia. Daging hasil penyembelihan akan diagihkan kepada golongan asnaf dan fakir miskin di sekitar tanah suci Mekah.

Diyakini & Dipercayai Ramai

Hadiah Percuma Untuk
Setiap Pendaftaran !

Kenapa lebih 600+
Pelanggan Memilih Kami?

sddefault

Video dan gambar bukti pelaksanaan diberikan serta disebut nama ketika sembelihan berlaku

Jenama Dipercayai

Aqiqah Ikhlas diuruskan oleh Felda Travel Sdn Bhd, syarikat milik FELDA dan FGV.

Bukti Video

Anda akan dapat video bukti sembelihan aqiqah anak anda.

Cepat & Mudah

Anda tak perlu pening kepala uruskan majlis aqiqah pada musim PKP ni. Kami uruskan untuk anda.

Ikhlaskan Hati, Bersihkan Jiwa

Aqiqah Ikhlas dikendalikan oleh Felda Travel Sdn. Bhd telah membantu ribuan umat Islam dalam melaksanakan ibadah Qurban dan Aqiqah. Sehingga kini lebih dari 1000 ekor haiwan telah selamat di laksanakan Qurban dan Aqiqah. MIsi kami, kepuasan anda adalah keutamaan kami.

Hanya 3 Langkah Mudah dan fleksibel

Daftar Online

Isikan maklumat dan tarikh pilihan sembelihan anda.

Bayar Online

Bayar melalui perbankan online dengan selamat.

Video Bukti

Anda akan terima video bukti sembelihan dan sijil kayu.

Pakej Aqiqah Mekah

Untuk Aqiqah Anak Perempuan

RM490

Untuk Aqiqah Anak
Lelaki

RM950

Soal Jawab Aqiqah Bersama Aqiqah Ikhlas

Ya betul, musim haji untuk rakyat Malaysia tahun ini ditangguh tetapi di Saudi ibadah qurban dan aqiqah masih berjalan seperti biasa. Kami ada pejabat operasi di Makkah yang boleh berurusan bagi menyempurnakan amanah anda.

Aqiqah Ikhlas adalah jenama sepenuhnya dikendalikan oleh Felda Travel Sdn Bhd, dimana kami berpengalaman lebih 20 tahun mengendalikan urusan di Tanah Suci. Syarikat kami diaudit oleh firma audit antarabangsa, PwC setiap tahun. Jika anda memilih pakej di Malaysia, anda dialu-alukan untuk melihat haiwan qurban anda di Bangi.

Kami memberi peluang kepada individu yang tidak mempunyai bajet yang besar lebih lebih lagi pada musim pandemik ini. Ianya lebih jimat dan anda dapat mempunyai lebihan wang untuk berbelanja pada urusan yang lain.

Ya boleh jika anda memilih pakej Qurban di Malaysia. Kami menyediakan penghantaran ke sekitar Lembah Klang dengan cas yang berpatutan.

Boleh, bayaran boleh dibuat ke akaun Maybank – 5144 9540 1643 (FELDA TRAVEL SDN BHD) dan anda boleh hantarkan resit pembayaran melalui whatsapp ke +6019-201 0843 (Puan Shidah).

Kami beroperasi di Level 7E, Wisma FGV Jalan Raja Laut Kuala Lumpur. Jika berminat untuk bertemu Pegawai Jualan kami, anda boleh menghubungi kami ditalian 03 27891133 atau +6019-201 0843 (Puan Shidah) untuk menetapkan temu janji.

akikah anak perempuan

Apakah Perbezaan Akikah Anak Lelaki dan Anak Perempuan

Ada perbezaankah antara akikah anak perempuan dan akikah anak lelaki? Islam merupakan agama yang mudah untuk diikuti. Sudah pastinya ada tatacara yang lengkap untuk melaksanakan …

Baca Lagi →
kambing aqiqah

6 Tips Memilih Kambing Aqiqah Yang Terbaik Untuk Anda

Pemilihan kambing aqiqah adalah urusan yang amat penting sekali dalam menentukan sama ada ibadah aqiqah anda adalah sah ataupun tidak! Bagaimanakah caranya untuk saya tahu …

Baca Lagi →
harga seekor kambing

Harga Seekor Kambing Serendah RM490? Dapatkan Jawapannya Di Sini!

Anda tahu harga seekor kambing di pasaran kini?  Mungkinkah harga kambing pada tahun ini adalah lebih mahal berbanding tahun-tahun sebelum ini?  Agak-agak, cukupkah bajet untuk …

Baca Lagi →

Alamat

Level 7E Wisma FGV Jalan Raja Laut 50350 Kuala Lumpur

Hubungi

Copyright © 2021 Aqiqah Ikhlas. All Rights Reserved. Design By Bomstart Media

Open chat
Perlukan Bantuan?